Visita nuestra web: www.espaidecirc.com

miércoles, 18 de noviembre de 2009

SEITAI I EXPRESSIÓ ARTISTICA - Diumenge 22 novembre, 17h [tallers]

Diumenge 22 novembre, 17h a 19h

SEITAI I EXPRESSIÓ ARTÍSTICA
Mª Jesús de los Reyes

Sala Saltamontes, València (Russafa)
Preu: 4€

Mª Jesús de los Reyes, després de passar pel Centre Andalús de Dansa, Endanza, la universitat Miguel Hernández (Campus de les Arts, Altea), ser becada en el Centre Coreogràfic Nacional de Montpeller, a més de realitzar altres formacions sobre tècniques i teràpies de treball físic, així com sobre interpretació actoral i composició abstracta, va connectar amb el Seitai a França a través del katsugen (moviment espontani). A partir d'ací, va desenrotllar les seues pràctiques a Barcelona amb Nuria Padrós i la seua aplicació al treball artístic amb Mercedes Boronat.

El seitai involucra la consciència corporal (cada part i en la seua globalitat), la consciència de la respiració i el seu ús, l'escolta activa ( ens connecta amb l'ací i l'ara disposant-nos a permetre que l'acció es desenvolupe per si mateixa i nosaltres coherentment en ella), el concepte-consciència espacial, la connexió amb el nostre nivell espontani i instintiu i al seu torn amb el qual ens envolta (capacitats imprescindibles per a un ple desenvolupament interpretatiu-creatiu-expressiu).

http://seitaiactocreativoexpresionartistica.blogspot.com/
http://sobreseitai.blogspot.com/
http://www.seitai-cvp.com/

Sala Saltamontes
C/Padre Perera, 2 pta 1, València
http://www.ciceronpress.com/saltamontes.htm

1 comentario:

Virginia Mataix dijo...

Estoy interesada en la cultura seitai. El día 22 de noviembre no estoy en Valencia, pero me gustaría saber si hay alguien en Valencia que se dedique al yuki y katsugen.
gracias